Cadeaubon Action kopen? Niet nodig, zo scoor je hem gratis!

Wil je iemand een Action cadeaubon geven? Of wil je zelf lekker shoppen bij Action? Dan hebben we een mooie tip voor je klaar staan waarmee jij die cadeaubon helemaal gratis scoort! En dat kost je slechts wat tijd. In circa een uur kun jij al een €10 Action waardebon bij elkaar sprokkelen. We vertellen je hoe het werkt!

Jouw mening is geld waard

Veel merken voeren graag marktonderzoek uit. Dat is belangrijk om hun producten en diensten te verbeteren op basis van de meningen van potentiële gebruikers. Kortom, daar hebben ze de hulp van de consument bij nodig. En die consument, dat ben jij. Je mening hoef je niet voor niets te geven, want je kunt sparen voor cadeaubonnen, onder meer van de Action en tal van andere winkels.

Meld je gratis aan en verdien met jouw mening!

Er staan direct vragenlijsten voor jou klaar. Doe dus direct mee, en pak die cadeaubonnen!

Online vragenlijsten via EnqueteWeb.nl

Om zo'n cadeaubon van de Action of andere winkels te verdienen kun je je heel eenvoudig inschrijven voor een panelwebsite zoals EnqueteWeb.nl. Door het online invullen van een vragenlijst kun je vanuit je luie stoel coins sparen, die je inwisselt voor jouw Action cadeaubon. Dat is nog eens makkelijk sparen!

Hoe snel cadeaukaart Action verdienen?

Natuurlijk ben je allereerst benieuwd naar hoe lang je over het verdienen van een Action cadeaukaart doet. Daarvoor maak je eerst binnen een minuutje een gratis account aan op EnqueteWeb.nl. Vul je naam en e-mailadres in en bevestig je account. Je kunt nu direct aan de slag. Per vragenlijst, die je qua onderwerp zelf uitkiest, kun je coins verzamelen. Iedere coin staat ongeveer gelijk aan 1 euro, en dat betekent dat je 10 coins nodig hebt voor een Action cadeaubon van €10. Het kost je gemiddeld ongeveer 6 minuten om 1 coin te verdienen. Dat betekent dat je in ruim 1 uur al een €10 Action cadeaukaart bij elkaar gespaard hebt!

Korting op Action cadeaukaart van €25!

Spaar je liever door voor een Action cadeaukaart van €25? Dan hebben we nog een fijne Action deal voor je in petto. Je hoeft dan namelijk slechts 24 coins in te leveren, dus dat bespaart je een coin. Handig, want zo ben je ook weer sneller bij je nieuwe spaartegoed voor een extra cadeaubon.

Action cadeaubon winnen

En daar houden onze verrassingen nog niet op, want door je profiel aan te vullen met basisgegevens kun je bij EnqueteWeb tickets sparen. Deze kun je inzetten om mee te doen aan maandelijks wisselende loterijen, om cadeaubonnen van onder meer de Action te kunnen winnen. Zo proberen we onze panelwebsite nog leuker en spannender te maken.

Qua gegevens kun je denken aan de gezinssamenstelling, of je huisdieren hebt en of je een auto hebt. Deze informatie is voor ons interessant, omdat we je zo kunnen koppelen aan enquêtes waarbij door merken specifiek om een bepaalde doelgroep gevraagd wordt. Dat betekent dat we ook nog eens meer vragenlijsten aan je kunnen aanbieden, zodat je nóg meer coins kunt verzamelen.

100% anoniem vragenlijsten invullen

Wat we graag nog benadrukken is dat je niet bang hoeft te zijn dat je persoonlijke gegevens bij commerciële partijen belanden. Geen vervelende reclame via e-mail (of telefoon) na het invullen van onze vragenlijsten. Niet van die schimmige voorwaarden en kleine lettertjes die soms bij andere panelwebsites wel van toepassing zijn. Je persoonlijke gegevens worden bij ons 100% anoniem en vertrouwelijk behandeld en nooit doorverkocht.

Cadeaubon Action online kopen met onze coins

Het hele proces van online vragenlijsten invullen is dus eigenlijk gericht op het kopen van een cadeaubon met fictief geld. Coins die jij door een tijdsinvestering bij elkaar spaart, op het moment dat jou dat uitkomt. Wij noemen dat een win-win situatie, omdat bedrijven op deze manier de informatie verkrijgen die zij nodig hebben voor hun marktonderzoek en jij zo een cadeaubon van de Action scoort zonder geld te investeren.

Ook cadeaukaarten van andere winkels

Naast de Action bieden we je bij EnqueteWeb.nl ook een scala van andere cadeaubonnen van populaire winkels aan. Denk aan cadeaubonnen van Hema, Bol.com, Douglas en Coolblue. Het aanbod is wisselend, dus houdt ons zeker in de gaten om geen deal aan je neus voorbij te laten gaan. Zoek je een cadeaubon van een specifieke winkel die er op dit moment niet tussen staat? Neem dan gerust contact met ons op om een suggestie te doen, dan kijken wij wat we kunnen regelen.

Gratis cadeaukaart Action kopen: hoe wissel je coins in?

Na het invullen van enquêtes worden de verdiende coins direct op je account bijgeschreven. Je kunt nu vanuit je eigen account direct naar de 'Wissel coins in' pagina gaan om je Action cadeaukaart van €10 of €25 te verzilveren. Deze worden online toegestuurd op je mailadres binnen 72 uur. En dan is het tijd om te shoppen! Maar je kunt de cadeaubon natuurlijk ook aan iemand anders cadeau geven, spaart jou weer mooi wat in de portemonnee.

Shoppen met jouw Action cadeaukaart!

Wie ooit bij Action shopt weet maar al te goed dat je voor €10 je mandje flink in kunt laden. De prijzen zijn er al super scherp en ze hebben ook nog eens een gigantisch aanbod. Van dagelijkse producten als afwasblokjes, wasmiddel en deodorant tot speelgoed voor de kids, knutselspullen, dierenvoer en leuke accessoires voor in huis.

De gespaarde Action cadeaubonnen zijn zowel in de winkel als online via Action.nl in te wisselen voor al jouw gewenste items. Het bedrag wordt met de waarde van de cadeaukaart verrekend. Zo gemakkelijk kan het zijn!

Cadeaubon Action kopen niet meer nodig - Start nu met EnqueteWeb.nl!

Onze conclusie is duidelijk, als je online enquêtes invult dan spaar je gratis en voor niets voor een Action cadeaukaart. Een cadeaubon die te verzilveren is op wat je maar wilt kopen bij de Action. Probeer het zelf. Word gratis member en ervaar het gemak van EnqueteWeb.nl. Grote kans dat je er ook nog eens plezier uithaalt en zo kun jij geld verdienen op een leuke manier, lekker vanuit thuis.