Hoe kun je online cadeaubonnen verdienen of winnen?

Gratis cadeaubonnen komen altijd van pas toch? Bijvoorbeeld van winkels als Bol.com, Hema en Action, waar er altijd wel iets te vinden is dat je kunt gebruiken. Maar goed, in het leven is zelden iets gratis. Gelukkig zijn er wel manieren om cadeaubonnen te krijgen in ruil voor wat tijd. En het is volgens velen ook nog eens leuk om te doen. Daarnaast kun je daarmee ook nog eens extra cadeaubonnen winnen. We vertellen je er meer over!

Enquête invullen voor cadeaubon

Er zijn verschillende websites die je de mogelijkheid geven om in te schrijven voor een vragenlijst panel. EnqueteWeb.nl is een van die websites, een transparante panelwebsite waarbij je zeker weet dat jouw persoonlijke gegevens niet doorverkocht worden aan derden. En dat is wel fijn om te weten, want je hebt immers geen zin om bestookt te worden door allerlei aanbieders nadat je wat informatie online invult.

Dat gezegd hebbende, vertellen we je graag wat meer over hoe het werkt. Je maakt een gratis account aan op EnqueteWeb.nl en kunt direct starten met het invullen van enquêtes. Als beloning krijg je coins uitgereikt. Deze kun je invullen voor cadeaubonnen van tal van winkels, waaronder grote ketens waar je altijd wel iets van kunt gebruiken.

Meld je gratis aan en verdien met jouw mening!

Er staan direct vragenlijsten voor jou klaar. Doe dus direct mee, en pak die cadeaubonnen!

Schrijf je in bij panelwebsites

Uiteraard kun je je naast onze website ook nog inschrijven bij andere panelwebsites als je er geen genoeg van kunt krijgen. We raden je aan om bij andere aanbieders zeker erop te letten of jouw gegevens volledig anoniem blijven en niet doorverkocht worden. Anders loop je de kans op een belletje als je bijvoorbeeld aangeeft dat jouw auto of smartphone binnenkort aan vervanging toe is, dat is niet wenselijk.

Verdien extra tickets om mee te doen aan loterijen

Op sommige panelwebsites, waaronder op EnqueteWeb.nl, kun je extra voordelen ontvangen. Dit doen we om het complete proces voor jou nog wat leuker en spannender te maken én om jou de vrijheid te geven over wat je wel en niet wilt invullen. Ook kunnen we op deze manier jou als respondent eenvoudiger koppelen aan vragenlijsten waarbij er om een specifieke doelgroep wordt gevraagd.

Als je bijvoorbeeld je geboortedatum, woonplaats, gezinssituatie en autobezit invult, dan word je beloond met extra tickets. Deze kun je maandelijks inzetten in bepaalde loterijen, waarbij je zelf kiest aan welke je meedoet. Op die manier kun je naast de vaste beloningen voor het invullen voor enquêtes ook nog eens gratis cadeaubonnen winnen. Val jij in de prijzen?

Welke cadeaubonnen kun je verdienen en winnen?

Iedere panelwebsite biedt verschillende merken waardebonnen aan. Bij EnqueteWeb.nl hebben we ervoor gekozen om cadeaubonnen van grote merken op te nemen, omdat we vrijwel zeker weten dat je er dan ook écht iets aan hebt. Shops waar altijd wel iets te kopen valt, van huishoudelijke noodzakelijke producten als wasmiddel en tandpasta, tot leuke goodies en cadeaus en zelfs kleding. Hieronder zetten we een aantal van de shops op een rijtje, dus snuffel ze zeker eens door.

Bol.com cadeaubon verdienen

De winkel van ons allemaal, zo kunnen we Bol.com ook beschrijven. Hier vind je vrijwel alles wat je je wensen kunt, van elektronica tot huishoudelijke benodigdheden, spellen, kleding en boeken. Bol.com cadeaubonnen zijn een aanwinst voor online shoppers.

Hema cadeaubon verdienen

Ook Hema is geen onbekende speler als het aankomt op functionele producten. Kleding, babyspullen, make-up, handdoeken en zelfs eten, Hema cadeaubonnen komen eigenlijk altijd wel van pas voor de meest uiteenlopende items.

Action cadeaubon verdienen

En wat dacht je van de Action? Deze winkel is natuurlijk al voordelig, dus je kunt flink wat spullen inladen met Action cadeaubonnen van €10 of meer. Een hele mand vol, bijvoorbeeld knutselspullen, accessoires, pennen & stiften, dierenvoer en speelgoed.

Een uurtje vragenlijsten invullen voor €10 cadeaubon

Hoe lang moet je rekenen voor een gratis cadeaubon van €10? Dat hangt er maar net vanaf voor welke panelwebsite je gekozen hebt. Bij EnqueteWeb.nl streven we ernaar om jou al snel van een gratis waardebon te kunnen voorzien. Je ziet daarom bij ons altijd duidelijk de volgende informatie:

  • Richttijd voor het invullen van de betreffende vragenlijst
  • Aantal coins die je voor die vragenlijst ontvangt
  • Aantal coins die je inlevert voor een cadeaubon

In praktijk komt dat neer op ruim een uurtje vragen invullen voor een gratis cadeaubon van €10. En dat doe je natuurlijk op het moment dat het jou uitkomt, bijvoorbeeld tijdens het koken, wanneer je partner een ‘saai’ programma op tv kijkt, of wanneer je een uurtje over hebt voordat je naar je afspraak moet. Aan jou de keuze!

Korting op cadeaubon (bespaar coins)

Normaal gezien staat 1 coin bij ons gelijk aan 1 euro, maar wanneer je direct doorspaart voor een cadeaubon van €25 dan hebben we nog een leuke korting voor je in petto. Je ontvangt dan namelijk voor 24 coins een cadeaubon van €25 euro en daarmee bespaar je dus een coin. Altijd mooi meegenomen vinden wij.

Andere manieren om gratis cadeaubonnen te krijgen?

Zijn er naast vragenlijsten invullen en het meedoen aan winacties nog andere manieren om cadeaubonnen te verkrijgen? Lastig, meestal zal je er gewoon voor moeten dokken (bijvoorbeeld als je het iemand cadeau wilt geven). Soms bieden winkels wel gratis cadeaubonnen aan als je een aankoop doet, maar hierbij moet je dus wel al eerst geld uitgeven voordat je de gratis cadeaubon in ontvangst kunt nemen.

Overige manieren om te shoppen met korting zijn het gebruiken van kortingscodes of het scoren van aanbiedingen. Je kunt bijvoorbeeld tijdens populaire kortingsdagen als Black Friday, de kerstperiode of dagen als Valentijn, Vader- en Moederdag de lopende acties in de gaten houden.

Googelen op een Bol.com kortingscode of Action kortingscode zal je echter zelden resultaat opleveren, omdat deze winkels niet tot nauwelijks werken met kortingscodes. Een Coolblue kortingscode (€2,50) verkrijg je meestal door je na je eerste bestelling in te schrijven op de nieuwsbrief, maar ook dan heb je al een aankoop gedaan.

Combineer een aanbieding met een cadeaubon

Het grote voordeel van de cadeaubonnen via EnqueteWeb.nl is dat ze nog steeds inzetbaar zijn in combinatie met een kortingscode of aanbieding. Dus mocht je een extra goede deal kunnen scoren dan loont het om die te combineren met de gewonnen cadeaubonnen. We raden je daarvoor aan om tijdig te beginnen met het invullen van vragenlijsten, omdat het normaal na aanvraag van de gewenste cadeaubon enkele dagen duurt voordat je hem digitaal ontvangt, of tot twee weken via post. Vraag hem vast aan en zet hem in op het moment dat het jou uitkomt. Tegoed opsparen is overigens ook mogelijk, dan vraag je de cadeaubon pas aan op het moment dat je weet wat je wilt kopen.

Start met online cadeaubonnen verdienen!

Enthousiast over bovengenoemde manier van gratis cadeaubonnen verkrijgen? Begrijpen we bij EnqueteWeb.nl maar al te goed. Gelukkig word je binnen slechts een minuutje al gratis member. Het enige dat je hoeft te doen is je naam, geslacht en e-mailadres achterlaten, je account te bevestigen en daarna kun je direct aan de slag. Probeer het zelf en scoor in no-time gratis cadeaubonnen van je favoriete shops!