Veelgestelde vragen

Een aantal van de meest gestelde vragen:

Q. Is meedoen gratis?

Ja, meedoen is helemaal gratis. Wij worden door bedrijven betaald om hun enquêtes te promoten onder onze leden. Het grootste deel van deze vergoeding geven we weer terug aan jou. Zo weten we zeker dat jouw mening goed wordt beloond!

Q. Ik ben mijn wachtwoord vergeten

Dat kan natuurlijk altijd gebeuren. Ga naar de "Inloggen" pagina, en klik op "Wachtwoord vergeten". Je ontvangt dan direct een e-mail met een link. Klik op de link in deze e-mail, en stel een nieuw wachtwoord in. Hierna kan je direct weer inloggen!

Q. Hoeveel kan ik per maand verdienen?

Dat is erg afhankelijk van hoeveel enquêtes je per maand invult. Ook verschilt de beloning per enquête: als je meer vragen moet beantwoorden, zal de vergoeding meestal ook hoger liggen. Als je elke dag een enquête invult, is het zeker mogelijk om tot €100,- per maand te verdienen!

Q. Hoe kan ik me uitschrijven?

Jammer om te horen dat je je wilt uitschrijven. Maar dit kan natuurlijk altijd. Login op je account, en klik vervolgens op het "account"-icoontje in de rechterbovenhoek. Klik op "Mijn account" en klik vervolgens op "Uitschrijven". Volg hier de stappen en je account zal worden verwijderd.

Q. Waarom moet ik in een enquête nogmaals mijn gegevens invullen?

Je hebt aan ons al laten weten dat je bijvoorbeeld in Gelderland woont en een auto hebt. Waarom worden deze vragen dan nogmaals gesteld in een enquête? EnqueteWeb gebruikt de informatie die je aan ons hebt verstrekt, om enquêtes voor je uit te zoeken die bij jou passen. Bijvoorbeeld een enquête die gericht is op inwoners van Gelderland met een auto. Maar vervolgens kan in de enquête zelf jou nogmaals gevraagd worden in welke provincie je woont, en of je een auto hebt.

Dit wordt gedaan als extra check of de enquête wel geschikt is voor jou. Het is bijvoorbeeld mogelijk dat je inmiddels verhuist bent naar een andere provincie, of inmiddels je auto hebt verkocht. De merken die benieuwd zijn naar jouw mening willen graag zeker weten dat jij voldoet aan de voorwaarden die ze stellen aan deelnemers. Hierdoor kan het voorkomen dat je vragen die je op EnqueteWeb.nl al hebt beantwoord, in een enquête nogmaals moet beantwoorden.

Maar dit betekend niet dat je de vragen op EnqueteWeb.nl voor niks hebt beantwoord. EnqueteWeb gebruikt de antwoorden op de vragen om enquêtes uit te zoeken die bij jou passen. Enquêtes die zijn gericht op mensen die in Gelderland wonen en een auto hebben, komen dus pas bij jou terecht als wij ook van jou weten dat je in Gelderland woont en een auto hebt. Beantwoord dus zoveel mogelijk vragen in je profiel, zodat wij de meeste enquêtes voor jou kunnen vinden!

Q. Waarom ontvang ik soms geen enquêtes?

Als je een tijdje geen enquêtes krijgt, dan kan het zijn dat er voor jou geen enquêtes gevonden kunnen worden. Dit kan zijn omdat er weinig bedrijven zijn die op dit moment enquêtes hebben draaien. Maar dit kan ook zijn omdat je nog niet genoeg informatie aan ons hebt gegeven. Kijk daarom in je profiel, en check of je nog wat vragen kan beantwoorden. Als beloning ontvang je ook nog tickets, waarmee je geweldige prijzen kan winnen!

Q. Welke cadeaubonnen kan ik verdienen?

Het aanbod cadeaubonnen waar je jouw verdiende coins aan kan besteden kan elke maand verschillen. Maar wij willen toch altijd de meest populaire cadeaubonnen altijd aanbieden. Je kan je coins altijd inwisselen voor een cadeaubon van de Action, IKEA, Bol.com, Coolblue, Rituals, Hema, Douglas en de Bioscoopbon. Daarnaast voegen we regelmatig nieuwe cadeaubonnen en andere acties toe aan de shop.

Q. Hoe lang duurt het voordat ik mijn cadeaubon ontvang?

Sommige cadeaubonnen zullen digitaal worden verstuurd. Deze cadeaubonnen proberen we binnen 72 uur te versturen. Andere cadeaubonnen zullen fysiek via de post worden verstuurd. Deze cadeaubonnen zullen binnen 2 weken worden verstuurd.

Q. Ik heb een andere vraag

Vul dan ons contact-formulier in. We proberen binnen 2 werkdagen te reageren op uw bericht.