Hoe werkt EnqueteWeb.nl

Welkom op EnqueteWeb.nl, the place to be als het aankomt op online geld verdienen. Simpel samengevat bieden we een ruildeal aan: een enquête invullen voor geld. Je spaart coins die je vervolgens kunt inwisselen voor cadeaubonnen of kunt schenken aan goede doelen. We vertellen je er graag wat uitgebreider over.

  • Op een leuke manier geld verdienen door vragen te beantwoorden
  • Cadeaubonnen sparen of geld schenken aan goede doelen
  • Contactgegevens blijven anoniem en worden niet doorverkocht

Eenvoudig starten op EnqueteWeb.nl

Je kunt bij ons direct aan de slag door het aanmaken van een EnqueteWeb account. Zo word je gratis member:

  1. Geef je naam en e-mailadres door
  2. Kies een wachtwoord
  3. Bevestig via e-mail je EnqueteWeb account en ga van start!

Basisgegevens invullen voor beloningen

Bij EnqueteWeb vinden we het belangrijk dat jij als respondent zo goed mogelijk matcht bij de beschikbare vragenlijsten. Daarom vragen we je alvast je geboortedatum in te vullen. Zo kunnen we de vragenlijsten van onze partners koppelen aan je juiste leeftijdscategorie. De ene vragenlijst richt zich bijvoorbeeld op studenten, terwijl de ander zich juist op een wat oudere doelgroep focust. Dit geldt ook voor het land (en eventueel plaats) waarin je woont.

Daarnaast kan je nog meer over jezelf vertellen. Heb je bijvoorbeeld een auto of gebruik je vooral de fiets? Heb je huisdieren of houd jij het liever bij planten? Het invullen van deze gegevens is niet verplicht, maar is een win-win situatie. We belonen je met extra voordelen, waaronder een leuke verrassing op je verjaardag. Daarnaast is het op deze manier eenvoudiger voor ons om jou aan enquêtes te koppelen waarbij merken om een specifieke doelgroep vragen. Op die manier krijg je dus ook een groter aanbod van vragenlijsten, waardoor je meer kunt verdienen.

Cashen: tijd om coins & tickets te verdienen!

Je kunt nu direct starten met het invullen van enquêtes. En daarbij hebben we twee typen beloningen voor je in petto.

Coins: voor iedere vragenlijst verdien je een bepaald aantal coins. De hoeveelheid hangt af van het aantal vragen. Deze coins kun je inwisselen voor cadeaubonnen van je favoriete winkel of schenken aan een goed doel.

Tickets: soms belonen we je met extra tickets, bijvoorbeeld wanneer je je profiel aanvult met basisgegevens, of bij bepaalde enquêtes. Deze kun je iedere maand inzetten om mee te doen aan loterijen om mooie prijzen te winnen. Een spannend en leuk extraatje waarbij je zelf kiest naar welke prijs je meedingt!

Online cadeaubonnen verdienen

Je kiest bij EnqueteWeb dus zelf je enquête beloningen. Dat is wel zo fijn, want zo weet je ook echt zeker dat je iets aan de cadeaubonnen hebt. We vinden het belangrijk om gifts van grote shops aan te bieden, zoals Hema, Coolblue, Bol.com, Action, Douglas, IKEA en zelfs de Nationale Bioscoopbon. Ook voegen we regelmatig tijdelijke acties aan het aanbod toe. Zie je graag cadeaubonnen van een specifieke winkel in het aanbod terug? Neem dan gerust contact met ons op, dan gaan wij kijken of we dat kunnen regelen!

In de shoppagina zie je alle mogelijkheden overzichtelijk op een rijtje, alsook het aantal coins dat je ervoor moet inwisselen. Je ontvangt je digitale cadeaubonnen meestal binnen 72 uur. Gaat het om een fysieke bon per post, dan worden ze binnen twee weken verstuurd. Als je dagelijks een vragenlijst invult dan zal een bedrag tot €100 per maand verdienen geen uitzondering zijn!

Aan goede doelen schenken met jouw mening

Als extraatje hebben we een bijzondere optie toegevoegd, namelijk het schenken aan goede doelen. Ruil jouw coins in tegen donaties, bijvoorbeeld aan KWF Kankerbestrijding, Wereld Natuur Fonds of Het Rode Kruis. Dit is een fijne manier van schenken, omdat het je in praktijk alleen wat van je tijd vraagt. Jij kunt met jouw mening dus niet alleen bedrijven helpen, maar ook goede doelen een hart onder de riem steken.

Iedere dag nieuwe enquêtes op EnqueteWeb.nl

Dagelijks zetten we weer nieuwe vragenlijsten voor je klaar, zodat je heerlijk aan de slag kunt blijven. Het loont dus zeker om elke dag in te loggen, maar je kunt ook de e-mailnotificaties aanzetten om geen nieuwe enquête aan je neus te laten voorbijgaan. Om de homepage zie je precies hoeveel coins er op dat moment nog te verdienen zijn, en bij 'vind enquêtes' kies je er zelf een uit die je op dat moment zou willen invullen.

Welke bedrijven doen mee?

De vragenlijsten zijn zorgvuldig samengesteld door tal van bedrijven, waarbij merken als Unilever, NS, RTL en T-Mobile in het aanbod voorbij komen. Zij proberen hun diensten en/of producten beter af te stemmen op gebruikers en daarvoor komt andermans mening dus erg goed van pas. Om voldoende respondenten voor hun onderzoek te vinden, zetten ze in op EnqueteWeb.nl. Zo krijgen zij voldoende antwoorden om hun verbeteringen op te baseren.

Geen verkoop van persoonsgegevens

Wat we willen benadrukken, is dat wij geen persoonsgegevens verkopen. Je hoeft dus niet bang te zijn dat je binnenkort wordt platgebeld door een bepaalde partij die informatie van jou heeft verzameld. Integendeel, de enquêteresultaten zijn 100% anoniem en we gebruiken jouw persoonlijke gegevens alleen maar om je te koppelen aan enquêtes waar jij als doelgroep bij aansluit. En ook voor die verrassing op je verjaardag natuurlijk!

Reviews EnqueteWeb.nl

Onze respondenten geven aan dat het invullen van een enquête een heerlijke afwisseling op de dag is. Even rustig iets anders doen, want je bepaalt zelf hoe lang je met een vragenlijst bezig bent. Lekker invullen in de pauze, tijdens het koken, op de bank of misschien wel ontspannen vanuit buiten in het zonnetje? Goed te doen volgens gebruikers van EnqueteWeb, en je verdient er ook nog eens geld mee!

Word member van EnqueteWeb.nl!

Enthousiast om vanuit je luie stoel geld te verdienen? We geven je groot gelijk! Maak nu gratis een EnqueteWeb account aan en snuffel eens rond om te zien welke cadeaubonnen we op dit moment voor je klaar hebben staan. Uiteraard kun je dan alsnog beslissen of je werkelijk meedoet. Wij zeggen waarom niet?! Start nu met online geld verdienen!