Alles over EnqueteWeb.nl

EnqueteWeb is ontstaan vanuit het idee om een win-win situatie aan te bieden voor zowel gebruikers als bedrijven. Door online je mening te geven over bepaalde diensten en producten kan marktonderzoek uitgevoerd worden en kunnen aanbieders hun services verbeteren. Hier kun jij als respondent online geld mee verdienen!

Het idee achter EnqueteWeb.nl

In 2022 is EnqueteWeb gelanceerd. Dit met het idee om vraag en aanbod te matchen op het gebied van vragenlijsten. Voor bedrijven is het immers niet altijd gemakkelijk om voldoende betrouwbare respondenten te vinden. Met EnqueteWeb.nl krijgen zij toegang tot duizenden respondenten. En uiteraard verwachten zowel zij als wij niet dat je dat voor niks doet, je wordt ervoor beloond. Dat zorgt ervoor dat respondenten meer zin hebben om mee te doen en er actief mee aan de slag blijven. En dat noemen wij dus een win-win situatie.

De voordelen voor respondenten:

  • Op een leuke manier geld verdienen door vragen te beantwoorden
  • Cadeaubonnen sparen of geld schenken aan goede doelen
  • Contactgegevens blijven anoniem en worden niet doorverkocht

De voordelen voor deelnemende bedrijven:

  • Grote database aan respondenten
  • Altijd de juiste doelgroep voor de betreffende vragenlijst
  • Deelnemers die graag meedoen omdat ze eraan kunnen verdienen

Wie zijn de gebruikers van EnqueteWeb?

EnqueteWeb.nl is er voor iedereen die online geld wil verdienen door het invullen van vragenlijsten. Alle doelgroepen komen aan bod en zijn meer dan welkom in ons panel, want het aanbod enquêtes is ruim en er staat er altijd wel een tussen waar jij perfect bij aansluit.

Van tieners en studenten die geen zin hebben in een vroege wekker voor een krantenwijkje tot ouderen die op een leuke manier iets bij willen dragen en daar toffe cadeaubonnen mee winnen. Voor mensen die graag iets anders doen dan een avondje voor de tv hangen. Of iedereen die graag geld wil schenken aan goede doelen zonder daar daadwerkelijk geld voor kwijt te zijn (alleen tijd).

Wat je reden ook is, je bent meer dan welkom bij het panel van EnqueteWeb.nl. Het grote voordeel is dat je de enquêtes in kunt vullen wanneer jou dat uitkomt. Gewoon wat lekker bijverdienen vanuit thuis, zonder dat je er de deur voor uit hoeft. En met die cadeaubonnen kun jij lekker gaan shoppen of iemand een bon cadeau geven!

100% anoniem en betrouwbaar

We vinden het belangrijk om te benadrukken dat we 100% betrouwbaar te werk gaan. Vertrouwen en transparantie staan bij ons centraal! Daarom bij ons geen vage en schimmige voorwaarden waarbij in de kleine lettertjes staat dat we je gegevens doorverkopen. Integendeel, je beantwoord de gegevens compleet anoniem en je persoonlijke informatie wordt niet doorverkocht. Gegevens als geboortedatum en woonplaats zijn optioneel in te vullen (jouw keuze) en die gebruiken we alleen om jou te koppelen aan vragenlijsten waar jij als doelgroep bij past.

Coins en tickets verdienen

Via EnqueteWeb.nl kun je zowel coins als tickets verdienen. De coins ontvang je na het invullen van vragenlijsten en kun je inwisselen tegen cadeaubonnen van grote winkelketens. De tickets verkrijg je door extra basisinformatie in te vullen, zoals je gezinssamenstelling en of je een auto hebt. Deze vragen richten zich erop om jou als respondent beter te kunnen koppelen aan bepaalde enquêtes waarbij bedrijven om een specifieke doelgroep vragen. De tickets kun je ook zien als loterijtickets: je kunt maandelijks meedoen aan toffe loterijen om jouw favoriete prijzen te winnen.

Duidelijk dashboard, altijd inzicht in je tegoeden

Je kunt bij ons cadeaubonnen van tal van aanbieders verkrijgen. Steeds zie je duidelijk staan hoeveel coins je daarvoor in dient te leveren. En per enquête zie je ook steeds hoeveel coins je kunt verdienen en wat de gemiddelde richttijd voor het invullen van die vragenlijst is. Ook via je persoonlijke dashboard krijg je altijd een duidelijk inzicht van je huidige spaartegoed. Meer weten? Neem dan een kijkje op onze Hoe werkt het pagina.

Het aanbod aan cadeaubonnen

We vinden het belangrijk dat je ook echt meerwaarde haalt uit het invullen van vragenlijsten. En daarom hebben we een interessant aanbod aan cadeaubonnen samengesteld. Dit van grote ketens, zoals Hema, Action, Bol.com, Coolblue, Douglas en de Nationale bioscoopbon. Het aanbod is wisselend en we zoeken steeds naar nieuwe leuke samenwerkingen om de opties uit te breiden.

Ook schenken aan goede doelen

We hebben er bewust voor gekozen dat je met je coins ook geld kunt schenken aan goede doelen. Er zijn veel mensen die graag hun steentje bijdragen en daar vinden zij door het invullen van vragenlijsten dubbel uitkomst in. Zo helpen ze niet alleen bedrijven, maar kunnen zij de opbrengst ook schenken aan partijen als Het Rode Kruis, KWF Kankerbestrijding, CliniClowns of het Wereld Natuur Fonds. We zijn erg trots dat we deze bijzondere manier van goede doelen helpen op deze manier mogelijk kunnen maken. Het kost je circa een uur aan vragenlijsten invullen om met je spaartegoed een donatie te doen.

EnqueteWeb is onze trots!

We zijn erg trots op ons prachtige EnqueteWeb, waarop we ondertussen al tal van leden hebben mogen verwelkomen. En dat proberen we in de toekomst alleen maar uit te breiden, met nóg meer vragenlijsten, cadeaubon aanbieders en toffe prijzen die je kunt winnen door het inzetten van verkregen tickets. Heb je zelf een idee om onze panelwebsite nóg leuker of beter te maken? Een idee voor een nieuw merk cadeaubon of goed doel? Of is er iets niet helemaal duidelijk voor je is en heb je vragen? Neem dan gerust contact met ons op, want ook wij laten jouw mening graag tellen!